Заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі Юрій Бровченко відвідав НВК «Техімпекс» (фото)

Ukrainian Military Pages

Першого вересня, заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Юрій Бровченко та Голова Правління Ліги Олег Висоцький з робочим візитом відвідали НВК «Техімпекс».
Читати також: Юрій Бровченко: Про нове державне оборонне замовлення на 3 роки, ракетний комплекс, новий винищувач та інше

Компанія «Техімпекс», яка входить до ГС «Ліга оборонних підприємств України», є учасником Державного оборонного замовлення в інтересах Міністерства оборони України, Національної Гвардії України та Державної прикордонної служби України. Напрямками її діяльності є виробництво, ремонт, модернізація, реалізація та утилізація ОВТ, а також виробництво і ремонт артилерійської та стрілецької зброї.

Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages
Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages

Під час візиту засновник та співвласник НВК «Техімпекс» Євген Ващилін ознайомив гостей з виробничими потужностями підприємства. Також Юрій Бровченко та Олег Висоцький поспілкувалися з керівництвом та провідними спеціалістами компанії з нагальних для них питань.

Нагадаємо, що ТОВ «Науково-виробнича компанія «Техімпекс», на виставці «Зброя та безпека 2015» представила свою розробку бронетранспортер «Варан».

БТР «Варан» з колісною формулою 8х8 був представлений як глибока модернізація радянського БТР-70. Бронетранспортер з бойовою масою 12,5 тон оснащений дизельним двигуном Deutz потужністю 320 к.с., який розміщений праворуч від механіка і командира, а також ​​автоматичною коробкою передач Allison.

бронетранспортер «Варан» бронетранспортер «Варан»

А на наступній виставці - «Зброя та безпека 2016», компанія продемонструвала макет нової моделі колісної бойової машини піхоти «Варан-3» з словацьким дистанційно керованим бойовим модулем (туреллю) Turra 30, розробленим EVPU.

бронетранспортер «Варан» Turra 30



Використані джерела:
ldc.org.ua

довідник озброєння і військової техніки