«Вічний ворог» - волонтер і військовий інструктор Маруся Звіробій про війну з Московією

Ukrainian Military Pages

Росія ніколи не припинить зазіхань на українські землі. Враховуючи те, що це відбувається сотні років, єдиний вихід для України в такій ситуації – це завжди бути готовим до гідної відсічі окупантам.

Про це в ефірі ObozTV заявила військовий інструктор, волонтер Маруся Звіробій.

«Армія навчила, що недооцінювати суперника не можна ні в якому разі. І якщо подивитися в розрізі історичному, щодо цієї молодої держави, яка називає себе «Росією», то потрібно зазначити, що коли на Київську Русь були набіги з того боку, коли ці кочівники нападали на нас, якщо ми давали трендюлей у відповідь, то вони не відступали ніколи. Вони робили крок назад, аналізували ситуацію, збирали ресурси і нападали знову. Це відбувається стільки, скільки існує Московія”, – зазначила Звіробій.

За її словами, це лише черговий виток агресії з боку північного сусіда, яка триває сотні років.

«Вони ніколи не зупиняться, це, наш вічний ворог. Потрібно розуміти, що це – вічна війна. Нам вічно треба бути до неї готовими. Ми не можемо собі дозволити розслабитися і почекати, поки Росія розпадеться», – підкреслила волонтер.

Також волонтер впевнена, що агресор знову прийде з війною у майбутньому.

«Принаймні всі люди, які активно взяли участь у цій війні - їх уперло носом просто в стіну, точніше в книжку історії і вони тепер знають, що це – наша вічна війна. Більше того тепер вони знають, що не тільки ми повинні бути готові, але і дітей наших повинні готувати. Якщо в цій війні не буде поставлена крапка, то цей ж ворог прийде до моїх дітей і онуків», – підсумувала волонтер.


Техніка російських окупантів на Донбасі