В Черкаському на Дніпропетровщині відкрили меморіал загиблим воїнам 93-ї бригади

Ukrainian Military Pages

Сьогодні, 7 жовтня відбулась церемонія відкриття меморіалу загиблим бійцям 93-ї окремої механізованої бригади та 20-го окремого мотопіхотного батальйону.

- В цілому весь проект Меморіалу- це довгостроковий проект. Ідея виникла в кінці 2014 року, але на той момент бригада приймала участь у бойових діях і не було можливості зайнятись цим питанням. Конкретно будівництво почалось нещодавно, перші кошти дали військовослужбовці нашої бригади, кинули клич. Потім підключились волонтери, церква, звичайні люди, був випадок, коли дівчинка з Новомосковська передала двадцять гривень зі словами, щоб ці кошти пішли на пам'ятник і імена героїв було увіковічнено, - повідомив прес-офіцер Олександр Галкін.

На церемонії відкриття були присутні всі представники обласних органів влади, військові, волонтери, родини загиблих, родичі військових, ветерани, наприклад, підполковник запасу з позивним "Тополь", який обороняв Донецький аеропорт, спеціальні гості - військові з Великої Британії, які приїхали за обміном. Вони теж поклали квіти.

Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military PagesUkrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages


Використані джерела:
Армія FM