UNIFIER: канадський інструктор розповів про креатив у навчанні українських військових

Ukrainian Military PagesФото: Joint Task Force – Ukraine

Мовний бар’єр та різниця в спорядженні ускладнює канадським інструкторам навчання українських військових, але робить процес більш творчим.

Про це в інтерв'ю виданню Міністерства оборони Канади The Maple Leaf розповів майор Пет Ньюман, який курує один із навчальних курсів в рамках канадської військової тренувальної місії в Україні UNIFIER.

«Це складне завдання, оскільки поєднання таких факторів, як мовні бар’єри, різні тактичні підходи та відмінності у спорядження – примушує канадських інструкторів придумувати творчі шляхи донесення своїх ідей», - сказав Ньюман.

При цьому він наголосив на необхідності підтримувати хороші стосунки із курсантами: «Саме наші взаємовідносини, вибудувані із підрозділом, що наступним проходитиме тренування, стане ключовим для подолання складнощів протягом місяців роботи».

У Міноборони Канади додали, що також прагнуть перейняти знання і досвід українських воїнів, який вони здобувають у операціях.

Нагадаємо, на початку березня уряд Канади оголосив про своє рішення на два роки, до 31 березня 2019 року, продовжити військову тренувальну місію UNIFIER в Україні. У рамках цієї операції близько 200 канадських військових інструкторів із позаминулого року проводять заняття з українськими військовослужбовцями.

Ukrainian Military Pages Members of Joint Task Force-Ukraine teach the 55-day training cycle at the International Peacekeeping and Security Centre to the Rotational Training Unit (RTU), alongside the Ukrainian Armed Forces intructors, in Starychi, Ukraine on October 26, 2017. Photo: Joint Task Force – Ukraine


Читати новини від Ukrainian Military Pages у Telegram

ua en
Використані джерела:
Укрінформ