ДП «Івченко-Прогрес» отримало сертифікат відповідності системи якості EN 9100

Ан-70

Державне підприємство «Івченко-Прогрес» отримало сертифікат відповідності системи якості підприємства вимогам продукції авіаційної промисловості EN 9100.

Вручив документ генеральний директор «Бюро Верітас Україна» Максим Ведянкін, 20 березня.

На даний момент ДП «Івченко-Прогрес» має сім сертифікатів, в тому числі міжнародних. А сертифікат EN 9100 - особливий привід для гордості, адже він є в активі найбільших міжнародних корпорацій - «Роллс-ройс», «Ейрбас», «Боїнг» та інших авторитетних брендів

Ukrainian Military Pages

Стандарт AS/EN/JISQ 9100 системи менеджменту якості для підприємств авіаційної, космічної та оборонної галузей покликаний забезпечувати гарантоване дотримання необхідних вимог до якості і безпеки продукції, необхідної галузям.

Вимоги EN 9100 засновані на вимогах до систем менеджменту якості ISO 9001, але доповнені специфікою авіакосмічної промисловості, як для підприємств, які виробляють і поставляють комплектуючі деталі, так і для сервісних організацій.

Основну увагу EN 9100 приділено таким аспектам, як проектний менеджмент, процесний підхід, менеджмент ризиків, управління конфігурацією, задоволеність споживачів.


Читати також: Другий прототип літака Diamond DART-450 з турбогвинтовим двигуном АІ-450С



Використані джерела:
Веб-сайт ДП «Івченко-Прогрес»