Командування Нацгвардії Нью-Йорка відвідало Яворівський навчальний центр

Командування Нацгвардії Нью-Йорка відвідало Яворівський навчальний центр Фото: 1st Lt. DERRICK Garner

Яворівський навчальний центр, де в рамках тренувальної місії перебувають військовослужбовці Національної гвардії штату Нью-Йорк, 8 березня відвідав з візитом генеральний ад'ютант цього штату генерал-майор Ентоні П. Герман.

У рамках «Об'єднаної багатонаціональної тренувальної групи – Україна» у навчальному центрі розміщені понад 220 військовослужбовців 27-ї піхотної бригадної бойової групи (27th Infantry Brigade Combat Team), що базується у місті Сірак'юс штату Нью-Йорк.

Генерала Германа супроводжували: генерал-майор Стівен Феррарі, командир 42-ї піхотної дивізії, якій підпорядкована 27-а бригада, полковник Крістофер Кронін, командир 27-ї піхотної бригади та головні сержанти Нью-Йоркської національної гвардії – головний чиф-майстер сержант Емі Джаккінто, 27-ї піхотної бригади – головний сержант-майор Ентоні Маклін.

Під час візиту генерали Герман та Феррарі відвідали навчальний центр та зустрілися з лідерами військових контингентів союзних країн та країн-партнерів, що перебувають у центрі.

У даний час тут перебувають військовослужбовці Канади, Данії, Литви, Польщі та Сполученого Королівства, які надають допомогу Збройним Силам України щодо нарощування їх спроможностей захищати суверенітет України та досягнення сумісності з НАТО.

Ukrainian Military Pages Фото: 1st Lt. DERRICK Garne

Генерали також мали змогу спостерігати за підготовкою військових частин української армії та оглянути новозбудований імітаційний центр, який на даний час є самостійним об'єктом, але в майбутньому планується пов'язати його з аналогічними центрами по всій Європі, щоб розширити масштаби підготовки.

Військовослужбовці Національної гвардії штата Нью-Йорка повернуться додому цього літа, а тренувальну місію очолить 278-й бронекавалерійський полк зі штату Теннессі.


ua en
Використані джерела:
www.dvidshub.net