278-й бронекавалерійський полк Нацгвардії штату Теннессі очолить тренувальну місію в Україні

278-й бронекавалерійський полк Нацгвардії штату Теннессі очолить тренувальну місію в Україні Фото: National Guard of the United States

Військовослужбовці 278-го бронекавалерійського полку Національної гвардії США, що базується в Ноксвіллі, долучаться цього літа до Об'єднаної багатонаціональної тренувальної групи – Україна (англ. – Joint Multinational Training Group – Ukraine).

Про це повідомив генеральний ад'ютант штату Теннессі генерал-майор Макс Хастон.

Більше двохсот військовослужбовців 278-го полку продовжать підготовку підрозділів та частин Збройних Сил України в Яворівському навчальному центрі. Тренувальна місія зокрема забезпечить підготовку батальйонів та бригад в умовах сумісності з НАТО.

278-й полк очолить місію JMTG-U, а також допомагатиме у підготовці кадрів та розвитку матеріально-технічної бази навчального центру.

Нагадаємо, що зараз тренувальну місію очолює 27-а піхотна бригадна бойова група зі штату Нью-Йорк, яка прийняла керівництво від 45-ї піхотної бригадної бойової групи з Оклахоми. Дивіться та читайте коментар очільника місії полковника Деніса Ділі на Ukrainian Military Pages.

Масштаби місії поступово нарощуються, так якщо раніше паралельно з підготовкою батальйону проводилися інтенсивні заняття з штабами батальйонів щодо організації бою за стандартами НАТО, то тепер планується здійснення такої підготовки штабів у масштабах бригади.

Також нарощуються можливості матеріально-технічної бази та персоналу навчального центру. Зокрема під керівництвом 45-ї бойової групи, невелика група українських солдатів, які на навчаннях виконували роль противника (сили OPFOR), була розгорнута до батальйонного комплекту та танкової роти на Т-64.


ua en
Використані джерела:
Tennessee Military Department