Збройні Сили відновлюють димові машини ТДА-М

Ukrainian Military Pages

Полтавська компанія «Авто-Моторна Компанія» була визнана переможцем відкритих торгів щодо проведення ремонту за технічним станом спеціальних машин ТДА-М на базі ГАЗ-66, що відбулися у березні. Компанія запропонувала найменшу ціну серед трьох учасників.

Переможець торгів виконає ремонт семи машин ТДА-М на суму 910 тис. грн., в яку включено вартість нових запасних частин та витрати переміщення. Відповідний договір укладений між ТОВ «Авто-Моторна Компанія» та 536-ою центральною базою ремонту і зберігання (озброєння РХБЗ), що виступає в якості замовника. Термін виконання робіт до 15 листопада 2018 року.

Димова машина ТДА-М призначена для задимлення різних об'єктів нейтральним димом, для дезінсекції місцевості, доріг і різних об'єктів інсектицидними аерозолями. Працює за принципом термічного випаровування висококиплячих фракцій у потоці гарячих газів з подальшою конденсацією парів в атмосфері. Довжина частини димової завіси, що не проглядається, при застосуванні димоутворювальної речовини — суміші № 1 (при швидкості вітру близько 3 м/сек та ізотермії) — не менше 1 км.


Читати також:Українська армія отримала бойові машини піхоти БМП-1АК, що були закуплені у Польщі

Читати новини від Ukrainian Military Pages у Telegram


довідник озброєння і військової техніки