КБ «Луч» разом з іноземними партнерами провело випробування нового бойового модуля (ВІДЕО)

Ukrainian Military Pages

Фахівці конструкторського бюро «ЛУЧ» взяли участь у розробці принципово нового бойового модуля в партнерстві з представниками іноземної компанії, що спеціалізуйтеся на техніці даного типу.

Новий модуль розміщуватися на шасі броньованої техніки, а також оснащується сучасними керованими ракетами «СКІФ» розробки КБ «ЛУЧ» та системою наведення, що дозволяє використовувати його для ураження нерухомих та рухомих броньованих цілей, що мають комбіновану, рознесену або монолітну броню з динамічним захистом, а також малорозмірних цілей типу довготривалих вогневих точок, танк в окопі, легкоброньованих об’єктів, гелікоптерів, що зависли, надводних цілей та живої сили противника у будь-який час доби.

На Чернігівщині вже були проведені успішні випробування нового модуля за участю іноземних партнерів, які були задоволені отриманим результатом. Всі ракети потрапили точно в ціль та виконали своє завдання на 100 відсотків.

За результатами випробувань було прийнято рішення прискорити та поглибити співпрацю в оборонній сфері та створенні нового сучасного бойового модуля, здатного вирішувати широке коло завдань.

Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages


Використані джерела:
Прес-служба Державного Київського конструкторського бюро «Луч».