Українські спецпризначенці серед кращих на міжнародних змаганнях «Warrior Competition»

Ukrainian Military Pages

Дев'ятеро військовослужбовців одного з підрозділів Сил спеціальних операцій взяли участь у міжнародних змаганнях спецпризначенців, які відбулися у навчальному центрі ЗС Йорданії імені Короля Абдулли Другого.

Сьогодні, 16 травня, Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак нагородив військовослужбовців відомчими відзнаками:

«Я вдячний усім вам за службу. Ви показали один з найкращих результатів на міжнародних змаганнях. На сьогоднішній день виконання надскладних задач неможливо без нестандартного мислення та підходів. Вважаю вас переможцями, які відмінно виконують завдання не лише під час навчань, а й під час виконання бойових завдань».

Міжнародні змагання Warrior Competition проводяться десятий рік поспіль у Йорданському Хашимітському Королівстві. У Міжнародних змаганнях беруть участь групи спеціального призначення, які представляють оборонні відомства та правоохоронні органи 25 країн світу. Українська команда на ці міжнародні змагання потрапила вперше за особистим запрошенням керівництва Йорданського Хашимітського Королівства.

Ukrainian Military Pages

Під час змагань спецпризначенці демонструють індивідуальну та командну підготовку, професійну майстерність у виконанні надскладних завдань за призначенням та витривалість. Враховуючи складні природні умови країни-організатора, традиційно жорсткий графік проведення змагань та безкомпромісність боротьби, перемога у змаганнях має особливе значення серед спецпризначенців усього світу тож зазначені змагання набувають все більшої популярності.

Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages


ua en
Використані джерела:
Офіційний веб-сайт Міністерства оборони України