Після отримання неправомірної вигоди затримано т.в.о. директора Ніжинського заводу озброєння

Ukrainian Military Pages

Сьогодні, 21 червня, після отримання неправомірної вигоди у розмірі 10 тисяч гривень, у службовому кабінеті затримано тимчасово виконуючого обов’язки директора ДП «Ніжинський ремонтний завод інженерного озброєння» та посередника.

Затримання проведено військовою прокуратурою Дарницького гарнізону Центрального регіону України спільно з слідчими Дарницького управління ГУНП у м. Києві, співробітниками Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ, а також співробітниками департаменту внутрішньої безпеки ДК «Укроборонпром»

Встановлено, що неправомірну вигоду тимчасово виконуючий обов’язки директора вимагав та отримав від звільненого працівника заводу, у змові з військовослужбовцем однієї з військових частин Збройних Сил України, за видачу довідки про заборгованість з виплати заробітної плати. Така довідка є необхідною для звернення до суду та підтримання позовних вимог в суді на користь звільненого працівника.

Ukrainian Military Pages

Отримані як неправомірна вигода гроші вилучено під час обшуку із сейфу керівника заводу. Наразі вирішується питання щодо повідомлення обом затриманим про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, відсторонення від посади та накладення арешту на майно.


Читати також:За викрадення приладу наведення засуджено начальника цеху «Авіакону» та його заступника

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України