SETC2018: Український взвод сьогодні у наступі

Ukrainian Military Pages

Від сьогодні, на військовому полігоні, що біля німецького міста Графенвер, розпочалися танкові змагання Strong Europe Tank Challenge 2018, які були офіційно відкриті учора та триватимуть до кінця тижня.

Команди від восьми країн змагатимуться у 13 дисциплінах: танковий взвод у наступі, танковий взвод у обороні, розпізнавання та ідентифікація цілей, розвідка, корегування вогню артилерії, ремонт ураженого танку та надання медичної допомоги екіпажу, оцінювання дистанції до цілі, водіння танку, евакуація танку в умовах радіохімічної загрози, стрільба з особистої зброї, подолання смуги перешкод, танкова олімпіада (перенесення на швидкість запчастин та боєкомплекту танку) та снайперська стрільба з танку. Команда, яка за підсумками всіх етапів змагань набере найбільшу кількість балів, — отримає кубок кращого танкового взводу Європи.

Читати також:У Німеччині офіційно відкрили танкові змагання Strong Europe Tank Challenge 2018 (ВІДЕО)

Українці стартуватимуть із дисципліни «Танковий взвод у наступі». Це один із найбільш важливих етапів. Оцінюється він у 500 балів — 380 за влучність та 120 за тактичні дії. Відтак, вправи із практичною стрільбою є найціннішими, оскільки в інших номінаціях є шанс здобути лише 100 балів. Значні зміни в підсумковій таблиці можуть відбутися і в останній день змагань, адже на завершення організатори запланували «Снайперську стрільбу». Оцінюється вона у максимальних 400 пунктів.


Список відтворення відео зі змагань SETC2018 на YouTube »»



ua en
Використані джерела:
Офіційний веб-сайт Міністерства оборони України