Цьогоріч на параді у Києві побачимо ОТРК «Грім», нову самохідну 155-мм гаубицю «Богдана» та інше

ОТРК «Грім»

Цьогоріч на військовому параді на честь Дня Незалежності України ми вперше побачимо практично всі нові зразки техніки та озброєння: оперативно-тактичний комплекс «Грім-2», високоточну систему залпового вогню «Вільха», автоматизовану РСЗВ «Верба», нову самохідну 155-мм гаубицю «Богдана» та ряд інших новинок.

Про це повідомив директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець через Facebook:

Всю нашу нову зброю - побачимо вживу

Уподібнюся журналісту та не буду тримати в собі «бомбову» інформацію. Отже, трохи інсайда. На військовому параді на честь Дня Незалежності України ми вперше побачимо практично всі нові зразки техніки і зброї, які досі бачили та мацали лише обрані.

Планується, що Хрещатиком пройде оперативно-тактичний комплекс «Грім-2», високоточна система залпового вогню «Вільха», автоматизована РСЗВ «Верба», нова самохідна 155-мм гаубиця «Богдана» та ряд інших новинок. Повний перелік оприлюднювати не буду. Щоб не переходити дорогу тим, хто це затіяв у всій красі та масштабності)

Звичайно, як добре інформований оптиміст, на такий широкий показ я б навряд чи наважився. Хоча б тому, що для виведення на держвипробування і на серійне виробництво по окремих зразках ще доведеться сильно попітніти. Але, з іншого боку, а чому, власне, і не показати? Загалом, чекайте прем'єр.

Р.S. Так, мало не забув. Щодо «Ноти». Ні, поки не покажуть.





Читати також:Україна закупила лінії для виробництва 100-155 мм снарядів та починає будівництво патронних заводів