ВМСУ отримали водолазну техніку та спорядження

ВМСУ отримали водолазну техніку та спорядження

Сьогодні, перебуваючи на борту флагмана Військово-Морських Сил ЗС України, Президент Петро Порошенко вручив сертифікат на водолазну техніку та спорядження.

Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages

Глава держави ознайомився з ходом багатонаціональних навчань «Сі Бриз – 2018», зокрема вийшов у відкрите море на фрегаті «Гетьман Сагайдачний» (F130), де відбувались навчання тактичної групи малих броньованих артилерійських катерів, а також відвідав корабель управління 6 флоту США Mount Whitney (LCC20), де ознайомився з роботою багатонаціонального штабу морського командування.

Ukrainian Military Pages

Петро Порошенко побажав всім учасникам навчань успішного виконання поставлених завдань. «Нехай моря і океани і надалі поєднують наші народи – України, країн-членів НАТО, наших партнерів. І особливо 19 країн, які разом з нами беруть участь у навчаннях «Сі Бриз-2018», - підсумував Глава держави.

Нагадаємо, що у цьогорічних навчаннях, які відмітили вже 21 річницю, беруть участь 19 країн - членів НАТО та партнерів: Болгарія, Великобританія, Греція, Грузія, Данія, Естонія, Індія, Італія, Канада, Литва, Молдова, Норвегія, ОАЕ, Польща, Румунія, США, Туреччина, Україна та Швеція.