Пускова установка нового українського ракетного комплексу «засвітилася» на репетиції параду

Пускова установка українського оперативно-тактичного комплексу

Як вже повідомлялось, на військовому параді з нагоди Дня незалежності України, серед військової техніки буде й новий український оперативно-тактичний ракетний комплекс, розроблення якого триває, як в інтересах іноземних замовників так і для ЗС України.

Розробкою ОТРК займається КБ «Південне» у кооперації із Павлоградським хімічним заводом та іншими підприємствами українського оборонно-промисловго комплексу. Наразі проект знаходиться на завершальній стадії розробки.

Сьогодні, під час репетиції можна було роздивитися самохідну пускову установку, що була розроблена ПрАТ «Харківський завод транспортного устаткування» та Харківським конструкторським бюро з машинобудування.

Пускова установка українського оперативно-тактичного комплексу Пускова установка українського оперативно-тактичного комплексу Пускова установка українського оперативно-тактичного комплексу фото © Defence Blog
Пускова установка українського оперативно-тактичного комплексу Пускова установка українського оперативно-тактичного комплексу фото © Юрій Бірюков