У Десні затриманий на хабарі начальник відділення ВСП

Ukrainian Military Pages

Сьогодні, 10 серпня, військовою прокуратурою Деснянського гарнізону затримано начальника відділення Військової служби правопорядку (селище Десна) Чернігівського зонального відділу ВСП ЗС України, після одержання ним неправомірної вигоди в розмірі 1200 гривень.

Під час розслідування відпрацьовувалася інформація про факти вимагання підполковником неправомірної вигоди від військовослужбовців військових частин, що дислокуються в селищі Десна, згідно з якою він вимагав неправомірну вигоду за не складання щодо останніх протоколів про вчинення адміністративних правопорушень.

У подальшому зафіксовано факт вимагання 06.08.2018 підполковником ВСП від одного з військовослужбовців військової служби за контрактом неправомірної вигоди в розмірі 1200 гривень за не складання на останнього протоколу про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 172-15 КУпАП.

Отже, 10 серпня, «військовий правоохоронець» був затриманий в порядку ст. 208 КПК України. На даний час готується письмове повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, клопотання до суду про обрання відносно підозрюваного запобіжного заходу у виді тримання під вартою та відсторонення від посади.

Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages


Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України