Нові парадні погони Почесної варти ЗС України

фото погонів роти почесної варти

Нові погони військовослужбовців Почесної варти ЗСУ були продемонстровані на військовому параді з нагоди Дня незалежності України та 100-річчя відродження української державності.

Ukrainian Military Pages вже писали, що у Почесної варти на параді вперше з'вилася шабля, яка замінила радянську шашку. Але це не всі новели, зміни також торкнулися й однострою. Офіцери та солдати РПВ отримали оновлені парадні погони.

фото погонів роти почесної варти фото: Alex Sopin (Moryachok) / Facebook

На фото (зліва направо): солдатські та офіцерські погони минулого року; далі погони нового зразку: офіцерські єдині для форми Сухопутних військ, Повітряних Сил, ВМС; рядового складу оливкові - Сухопутні війська та сині Повітряні Сили, рядовий склад ВМС без погон.

Окремо погони офіцерів роти Почесної варти:

фото офіцерських погонів роти почесної вартифото: Alex Sopin (Moryachok) / Facebook

фото погонів роти почесної варти фото погонів роти почесної варти

Погони були виготовлені майстернею ТМ Moryachok Manufaktur, яка виготовляла почесні (персональні) прапори для 93-ї механізованої бригади «Холодний Яр» та 24-ї окремої механізована бригада імені короля Данила (подивитись можна тут).

Ще декілька фото нових парадних погонів до форми рядового складу РПВ ЗСУ від виробника:

фото солдатських погонів роти почесної варти фото солдатських погонів роти почесної варти фото солдатських погонів роти почесної варти фото: ТМ Moryachok Manufaktur / Facebook

Читати також:Новий гімн, патч, мотиваційний прапор, емблеми на техніці – лише початок ребрендінга 93-ї бригади

Щоб мати можливість залишати коментарі перейдіть на веб-версію