На Житомирщині тренувався 4-й стрілецький батальйон

навчальні збори з військовозобов'язаними 4-го окремого стрілецького батальйону територіальної оборони

У Житомирській області завершилися 10-денні навчальні збори з резервістами та військовозобов'язаними 4-го окремого стрілецького батальйону територіальної оборони.

Близько 460 військовозобо'язаних пройшли вишкіл щодо володіння стрілецькою зброєю, з тактичної, тактико–спеціальної підготовки, інженерної та військово-медичної підготовки, а також зв'язку, мінної безпеки, військової топографії тощо.

Завершальним етапом стали показові заняття з охорони та оборони будівель та відкритих ділянок, зокрема мостів.

Збори проходили на базі 12-го окремого полку оперативного забезпечення оперативного командування «Північ», що дислокується у Новограді-Волинському.

навчальні збори з військовозобов'язаними 4-го окремого стрілецького батальйону територіальної оборони навчальні збори з військовозобов'язаними 4-го окремого стрілецького батальйону територіальної оборони навчальні збори з військовозобов'язаними 4-го окремого стрілецького батальйону територіальної оборони навчальні збори з військовозобов'язаними 4-го окремого стрілецького батальйону територіальної оборони навчальні збори з військовозобов'язаними 4-го окремого стрілецького батальйону територіальної оборони навчальні збори з військовозобов'язаними 4-го окремого стрілецького батальйону територіальної оборони
фото: Житомирська ОДА