ЛКМЗ постачатиме запчастини для БТРів Казахстану

продукція Лозівського ковальсько-механічного заводу

Лозівський ковальсько-механічний завод досяг попередніх домовленостей з Міністерством оборони Казахстану щодо постачання комплектуючих для капремонту бронетранспортерів.

Про це повідомляє прес-служба приватного підприємства.

Відповідних домовленостей було досягнуто у рамках дебютної участі ЛКМЗ у міжнародній спеціалізованій виставці «Зброя та безпека 2018», що проходила в Києві з 9 по 12 жовтня. На даний момент угода опрацьовується документально.

«Ми також запропонували казахським заводам-виробникам бронемашин спецсталь, яка пройшла загартування та термообробку на ЛКМЗ. Матеріал має високі характеристики міцності та пуле стійкості», – цитує прес-служба директора з розвитку виробництва спецтехніки Василя Чорномаза.

Крім цього, в рамках виставки обговорювалися питання розширення двостороннього військово-технічного співробітництва зі збройними силами М'янми.

«Бірманські представники зацікавлені в нарощуванні виробничих потужностей на заводі оборонного призначення з розміщенням виготовлення комплектуючих до бронемашин. Це – мости, важелі, колісні та узгоджувальні редуктори. Налагодити їх випуск планується за допомогою фахівців ЛКМЗ», – повідомив Чорномаз.

Відповідно до прес-релізу, завод представив колісні та узгоджувальні редуктори, ведучі мости, важелі підвіски та рульового управління для військових бронемашин різних типів, в тому числі медичних, лінійних, командно-штабних, ремонтно-експлуатаційних (БТР-4 та БТР-3), бронеавтомобілів «Дозор», МТ-ЛБ та САУ «Гвоздика», бронекорпуси для яких випускає ЛКМЗ.

продукція Лозівського ковальсько-механічного заводу продукція Лозівського ковальсько-механічного заводу продукція Лозівського ковальсько-механічного заводу продукція Лозівського ковальсько-механічного заводу продукція Лозівського ковальсько-механічного заводу продукція Лозівського ковальсько-механічного заводу продукція Лозівського ковальсько-механічного заводу

Лозівський ковальсько-механічний завод входить до індустріальної групи «Українська промислова енергетична компанія» («УПЕК»).


довідник озброєння і військової техніки