Фінальна партія «Оплотів» надійшла до армії Таїланду

Фінальна партія «Оплотів» надійшла до армії Таїланду

Шість танків БМ «Оплот» з дев'ятої, фінальної партії поставленої до Таїланду пройшли випробування та ввійшли до складу 2 кавалерійської бригади 2 піхотної дивізії тайської армії.

Повідомляє Defense Express із посиланням на Battlefield Defense.

Нагадаємо, що завершальна партія з 6 танків «Оплот-Т» та 2 БРЕМ «Атлет», в рамках контракту від 2011 року, була доставлена до Таїланду 29 липня цього року.

Повідомляється, що всі шість машин пройшли перевірку можливостей на полігоні 13 вересня цього року. Були перевірені ходові характеристики «Оплотів», робота всіх систем танків, а також проведені вогневі випробування танкових гармат та зенітних установок вдень та вночі.

Фінальна партія «Оплотів» надійшла до армії Таїланду Фінальна партія «Оплотів» надійшла до армії Таїланду Фінальна партія «Оплотів» надійшла до армії Таїланду Фінальна партія «Оплотів» надійшла до армії Таїланду Фінальна партія «Оплотів» надійшла до армії Таїланду Фінальна партія «Оплотів» надійшла до армії Таїланду Фінальна партія «Оплотів» надійшла до армії Таїланду Фінальна партія «Оплотів» надійшла до армії Таїланду Фінальна партія «Оплотів» надійшла до армії Таїланду Фінальна партія «Оплотів» надійшла до армії Таїланду
Випробування танків БМ «Оплот» № 45,46,47,48,49 та 50 у Таїланді, 13.09.2018р. Фото: Sompong Nondhasa