Закладено фундамент «українського Ленглі»

Закладено фундамент українського Ленглі

Затверджуючи Концепцію реформування СЗР України до стандартів НАТО, Президент України, зокрема, доручив створити новітню сучасну інфраструктуру – розбудувати «українське Ленглі».

Повідомляє прес-служба Служби зовнішньої розвідки України.

На виконання цього доручення 18 жовтня стартувала розбудова новітньої інфраструктури заміської штаб-квартири української зовнішньої розвідки.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заклав у фундамент нового розвідувального центру символічну капсулу з листом-посланням до прийдешніх поколінь українських розвідників.

Закладено фундамент українського Ленглі Закладено фундамент українського Ленглі

Звертаючись у листі до нащадків, Олександр Турчинов та Голова СЗР України Єгор Божок наголосили, що 2018-й рік став важливою віхою у діяльності зовнішньої розвідки України. Саме в цей рік, в умовах збройної агресії Росії проти нашої держави, вдалося підвищити роль і місце розвідки в системі національної безпеки держави, скоригувати її завдання, структуру та функції за стандартами НАТО.

Секретар РНБО України також оглянув будівництво об'єктів соціальної сфери, зокрема гуртожитків, будинків малосімейного типу для офіцерів розвідки та ознайомився з новітніми зразками озброєння та спецзасобів.