«Богдан» виконав контракт по санітарним автомобілям

Богдан виконав контракт на постачання санітарних автомобілів

Корпорація «Богдан» достроково виконала контракт на виготовлення і постачання санітарних автомобілів Богдан-2251 для медичних підрозділів Збройних Сил України.

До ЗСУ відправлена фінальна в цьому році партія техніки, яка призначена для вивезення поранених та подальшої евакуації до медичних лікувальних закладів, а також надання, в процесі евакуації, медичної допомоги пораненим за базовим та І рівнем.

Богдан виконав контракт на постачання санітарних автомобілів Богдан виконав контракт на постачання санітарних автомобілів

Випробування та закупівлі санітарних автомобілів Богдан-2251 на шасі Great Wall Wingle 5 Богдан-2251 розпочалися ще 2016 року. Машина допущена до експлуатації в ЗСУ відповідно до наказу Міністра оборони від 27.03.2017 № 180.

Відтоді відбувалася постійна модернізація техніки - було переглянуто устаткування кабіни водія та медичного КУНГ-у автомобіля. До інтер’єра медичного відділення внесли зміни для більш комфортного перебування під час виконання завдань, зокрема, обладнали автономною системою підігріву, а паливну систему - спеціальним обігрівачем.

Читати також:Нацгвардія отримала три евакуаційні автобуси Torsus Praetorian 4x4, один вже виконує завдання в зоні ООС


Використані джерела:
Офіційний веб-сайт Корпорації «Богдан»

довідник озброєння і військової техніки