Міноборони врегулювало надання військовим вихідних

Відпочинок військових

Міноборони врегулювало надання військовим відпочинку за виконання обов'язків у вихідні, святкові та неробочі дні – з'ясувалось, що достатньо було ввести ще один журнал обліку...

Про це дописом у Facebook повідомила Юридична служба Збройних Сил України.

Повідомляється, що з 8 лютого набули чинності Зміни до Інструкції про організацію у Збройних Силах України соціального і правового захисту військовослужбовців, військовозобов'язаних та резервістів, призваних на навчальні (або перевірочні) та спеціальні збори, та членів їхніх сімей, працівників Збройних Сил України, що затверджені наказом Міністерства оборони України від 26.12.2018 № 658 (затверджений в Міністерстві юстиції України 21.01.2019 за № 72/33043.

1. Абзац шостий пункту 3 розділу II після слів "святкові та неробочі дні" доповнити словами ", узагальнення даних щодо часу виконання службових обов'язків військовослужбовцями у вихідні, святкові та неробочі дні з подальшим наданням часу на відпочинок, ведення у підрозділах військових частин - командирами (начальниками) підрозділів, у штабах - начальниками штабів Журналу даних щодо часу виконання службових обов'язків військовослужбовцями Збройних Сил України у вихідні, святкові та неробочі дні з подальшим наданням часу для відпочинку (додаток 4)".
...

Документ урегульовує питання надання військовослужбовцям часу для відпочинку та доповнюється додатком із Журналом даних щодо часу виконання службових обов'язків військовослужбовцями Збройних Сил України у вихідні, святкові та неробочі дні з подальшим наданням часу для відпочинку.

Також до публікації додається не дуже якісна фотокопія документу:

Відпочинок військових Відпочинок військових Відпочинок військових

Нижче пропонуємо для перегляду кращий варіанту у форматі pdf:


Читайте Ukrainian Military Pages у Telegram, Twitter та Facebook