НВК «ВК Система» випустила 45-ту машину МТ-ЛБ-С

НВК ВК Система випустила 45-ту машину МТ-ЛБ-С

Науково-виробнича компанія «ВК Система» випустила 45-ту медичну машину МТ-ЛБ-С та виконала державне оборонне замовлення щодо забезпечення Збройних Сил України.

Про це повідомляє прес-служба васильківського підприємства.

НВК «ВК Система» випустила 45-ту машину МТ-ЛБ-С

Броньована медична машина МТ-ЛБ-С призначена для збору і вивозу поранених з поля бою та осередку масових санітарних втрат, з наданням першої медичної допомоги. Машина створена у 2014-2015 роках. Збільшена висота десантного відсіку забезпечує розміщення поранених на носилках у два яруси. У кормовій частині встановлена лебідка з електроприводом – тросом можна витягати поранених з важкодоступних зон або з під вогню.

МТ-ЛБ-С прийнята на озброєння ЗС України 23 вересня 2015 року. У 2016 році повідомлялось про контракт на 120 таких машин. За інформацією Міноборони протягом 2016-2017 років було закуплено 30 одиниць МТ-ЛБ-С, також певна кількість машин була передана у 2018 році. Станом на 28 листопада 2018 року підприємством загалом було виготовлено 40 БММ МТ-ЛБ-С.

Минулого місяця – 27 лютого, компанія повідомила про випуск сорок п'ятої броньованої медичної машини МТ-ЛБ-С та оприлюднила фото передачі чергової партії.

НВК ВК Система випустила 45-ту машину МТ-ЛБ-С НВК ВК Система випустила 45-ту машину МТ-ЛБ-С НВК ВК Система випустила 45-ту машину МТ-ЛБ-С НВК ВК Система випустила 45-ту машину МТ-ЛБ-С НВК ВК Система випустила 45-ту машину МТ-ЛБ-С


Читайте Ukrainian Military Pages у Telegram, Twitter, Facebook та Linkedin