«Балістика» презентувала нову модель плитоноски

Балістик презентувала нову модель плитоноски

Компанія «Балістика» презентувала нову плитоноску – Plate carrier Балістика model 3, на розробку якої пішло два роки (на фото попередня модель 2) – огляд нової моделі на відео.

Особливістю моделі М3, є система швидкого скидання, яка запатентована компанією «Балістика» та виконана без елементів сталевого тросу, який може перешкоджати роботі медика. Система скидання розрахована на легкий рух однією рукою і дозволяє робити контрольоване скидання на лівий або правий бік у залежності від потреби.

У моделі відсутній передній клапан розкривання плитоноски типу «Велкро» – він замінений на безшумний фіксатор-пряжку. Скелетний камербанд має звичну конструкцію, яка гарно себе зарекомендувала на попередніх моделях – із подвійною стропою, що забезпечує одночасне застосування і внутрішнього балістичного захисту і підсумків.

Верхні лямки кріплення на новій плитоносці виконанні у вигляді суцільного коміру з використанням м'якої 3D сітки та товстого демпферу, має ергономічну форму, яка розподіляє навантаження. Евакуаційна стропа знаходиться над плитоноскою та виконана з елементами трубчастої вставки, що забезпечує зручне використання. Бічний шов плитоноски посилений стропою, яку також можна використовувати для фіксації різних дрібних деталей.

На внутрішній частині плитоноски розташований 5-мм демпфер та додаткові 10-мм демпферні подушки, які надійно знімають заперешкодну деформацію. Розташування демпферних подушок також забезпечує якісну вентиляцию, зокрема додаткову вентиляцію та комфорт забезпечує крупна 3D сітка якою вільно циркулює повітря.


Використані джерела:
balistyka.ua