Х'юстонський SWAT вчив ДОЗОР, КОРД і ТОР ламати двері

Х'юстонський SWAT вчив ДОЗОР, КОРД і ТОР ламати двері

Інструктори підрозділу спеціального призначення S.W.A.T. Департаменту поліції м. Х’юстон провели навчальний практикум на тренувальній базі Корпусу оперативно-раптової дії (КОРД).

Протягом двох тижнів, на базі у с. Віта-Поштова, американські інструктори проводили курс «Силове відчинення дверей (брічінг) під час операцій з високим ступенем ризику» для бійців підрозділів спецпризначення ДОЗОР Держприкордонслужби, КОРД і ТОР Національної поліції.

Бійці освоювали як елементарні, так і складні прийоми цієї захопливої і, водночас, нелегкої справи. Розпочиналось все з ретельного вивчення заходів безпеки, обладнання та екіпіровки. Далі – практика. А завершальним етапом став іспит та демонстрація здобутих навиків.

Навчальний практикум забезпечувався Посольством Сполучених Штатів Америки.

P.S. Поводьтеся чемно і ви ніколи не побачите брічера біля своїх дверей!)

Х'юстонський SWAT вчив ДОЗОР, КОРД і ТОР ламати двері Х'юстонський SWAT вчив ДОЗОР, КОРД і ТОР ламати двері Х'юстонський SWAT вчив ДОЗОР, КОРД і ТОР ламати двері Х'юстонський SWAT вчив ДОЗОР, КОРД і ТОР ламати двері Х'юстонський SWAT вчив ДОЗОР, КОРД і ТОР ламати двері Х'юстонський SWAT вчив ДОЗОР, КОРД і ТОР ламати двері Х'юстонський SWAT вчив ДОЗОР, КОРД і ТОР ламати двері Х'юстонський SWAT вчив ДОЗОР, КОРД і ТОР ламати двері Х'юстонський SWAT вчив ДОЗОР, КОРД і ТОР ламати двері


Читайте Ukrainian Military Pages у Telegram, Twitter, Facebook та Linkedin


Використані джерела:
Офіційний веб-сайт Державної прикордонної служби України