Найкращі снайпери на Півночі – у 58-й бригаді

Найкращі снайпери на Півночі – у 58-й бригаді

На загальновійськовому полігоні у Гончарівському відбулися відкриті змагання зі снайпінгу серед військових частин оперативного командування «Північ».

Участь брали снайперські пари, але демонстрували стрілецький професіоналізм не тільки в команді, але й в особистому заліку.

– У змаганнях беруть участь і сертифіковані снайпери, і початківці. Тому тут вони не тільки демонструють вправність у стрільбі, а ще й обмінюються досвідом, новачки у снайпінгу навчаються у вже професійних колег. Зазначу також, що наразі займаємося питанням щодо професійної підготовки снайперів наших військових частин. Тобто будемо направляти бійців на навчання в школу снайперів, – прокоментував начальник групи підготовки снайперів управління бойової підготовки ОК «Північ».

Під час змагань стріляли зі снайперських гвинтівок та пістолету Макарова. Акцент робився більше на дальність. Бали виставляли як в індивідуальному заліку, так і в командному.

– Щоб стріляти – треба стріляти. Ми повинні тренуватися постійно. Не зважаючи, чи ми знаходимося в районі виконання бойових завдань, чи на мирній землі. Від цього залежить результат нашої роботи, – ділиться думками інший снайпер Владислав.

Найкращі снайпери на Півночі – у 58-й бригаді Найкращі снайпери на Півночі – у 58-й бригаді Найкращі снайпери на Півночі – у 58-й бригаді Найкращі снайпери на Півночі – у 58-й бригаді

У результаті командну першість зі снайпінгу в оперативному командуванні «Північ» завоювали бійці 58-ї окремої мотопіхотної бригади ім. гетьмана І. Виговського. В індивідуальному заліку кращим став снайпер з 1-ї окремої танкової Сіверської бригади. Кращі снайпери представлятимуть оперативне командування у відкритих змаганнях снайперських пар на рівні Сухопутних військ Збройних Сил України.

Світлана Халімоненко, прес-центр ОК «Північ»