Спецпризначенців Держприкордонслужби озброїли пістолетами-кулеметами Heckler & Koch МР5

Спецпризначенців Держприкордонслужби озброїли пістолетами-кулеметами Heckler & Koch МР5

Спецпризначенці загону оперативного реагування Державної прикордонної служби з минулого року мають на озброєнні 9-мм пістолети-кулемети МР5 німецького бренду Heckler & Koch.

Про це повідомив в Facebook речник МВС Артем Шевченко та оприлюднив відповідні фото.

Державна прикордонна служба України відзначила 101-у річницю із сучасною новою зброєю: швидкіснострільні пістолети-кулемети світового німецького бренду Heckler & Koch МР-5 виробництва США під патрон 9х19 мм Luger – з минулого року на озброєнні спецпризначенців мобільного підрозділу ДОЗОР. У майбутньому така ж зброя буде і у Національній поліції України, вона більш поліцейська ніж старі радянські АК, тобто менш летальна і більш точна та надійна. МВС України дбає, щоб її підрозділи отримували, по можливості, краще і сучасніше озброєння і оснащення...
Спецпризначенців Держприкордонслужби озброїли пістолетами-кулеметами Heckler & Koch МР5 Спецпризначенців Держприкордонслужби озброїли пістолетами-кулеметами Heckler & Koch МР5 Спецпризначенців Держприкордонслужби озброїли пістолетами-кулеметами Heckler & Koch МР5

Нагадаємо, що вперше про можливість забезпечення поліцейських сучасними зразками зброї, зокрема пістолетами-кулеметами Heckler & Koch MP5, голова Національної поліції Сергій Князев повідомив у серпні 2018 року.

Вже цього року у ЗМІ з'явилася інформація, що озброєння поліції пістолетами-кулеметами MP5 передбачається виконати за рахунок закупівлі у турецького виробника.



Використані джерела:
zbroya.info