Екіпажі «Айлендів» завершують курси англійської

Island-class

В одеській Військовій академії завершуються курси з посиленої мовної підготовки для військовослужбовців зі складу екіпажів двох патрульних катерів класу «Айленд» (Island-class).

По завершенню інтенсивних чотиримісячних курсів моряки отримають сертифікати рівня володіння англійською мовою СМР 2. Наразі триває остання фаза мовної підготовки.

− Ми працюємо зі слухачами 6 днів на тиждень по 6 годин. З них 4 — це практика. Вдосконалюємо розмовну англійську, вивчаємо новий граматичний матеріал і освоюємо говоріння, а останні 2 години працюємо в спеціально облаштованих класах, де відпрацьовуємо аудіювання і говоріння. Щосуботи проводяться тести, аби визначити рівень засвоєння матеріалу. Зауважу, що більшість слухачів курсів ставляться дуже відповідально до навчання і показують гарні результати, — розповіла викладач курсу іноземної мови Наталія Тодорова.

Після завершення мовної підготовки в Одесі, подальшу підготовку військові моряки продовжать у м. Балтимор у Сполучених Штатах Америки.

Нагадаємо, що раніше повідомлялось, що катери після проведення відновлювальних робіт, дообладнання та підготовки екіпажів, будуть доправлені до Одеси у другій половині 2019 року.



Використані джерела:
Офіційний веб-сайт Міністерства оборони України