Центр аеророзвідки замовив модернізацію ББМ Козак-2

Центр аеророзвідки замовив модернізацію ББМ Козак-2

Компанія «Комтел» отримала контракт від Центру впровадження та супроводження автоматизованих систем оперативного (бойового) управління ЗСУ на ремонт та монтаж обладнання для модернізації багатоцільового бронеавтомобіля «Козак-2».

Київська компанія, що спеціалізується на послугах системної інтеграції та поставках професійного відеообладнання, згідно з договором від 20 травня, зобов'язується «своїми силами i засобами, на власний ризик надати за завданням Замовника послуги, за ДК 021:2015 - 501 10000-9 – Послуги з ремонту та технічного обслуговування мототранспортних засобiв i супутнього обладнання – Ремонт та монтаж обладнання для модернiзацii ББМ «Козак-2».

Вартість контракту 198 тисяч гривень. Технічні подробиці, зокрема специфікація робіт та вимоги до переобладнання транспортних засобiв не розголошуються.

Також Виконавець зобов'язується під час надання послуг не передавати автотранспортнi засоби третім особам, в тому числі не допускати користування ними сторонніми особами.

Строк виконання робіт – до 10 червня 2019 року.

Багатоцільові бронеавтомобілі «Козак-2» розроблені та виробляються київською приватною компанією (ПрАТ) «Науково-виробниче об'єднання «Практика». Понад сотню цих бронемашин поставлено Збройним Силам, Національної гвардії та Державній прикордонній службі України.