Луцький «Мотор» відремонтує агрегати двигунів Іл-76

двигуни Д-30КП-2 для військово-транспортних Іл-76МД

Державне підприємство «Луцький ремонтний завод «Мотор» отримало контракт Повітряних Сил ЗСУ на здійснення капітального ремонту агрегатів авіадвигунів Д-30КП-2 на 18 млн. грн.

Торги на ремонт агрегатів для десяти авіаційних двигунів для військово-транспортних літаків Іл-76МД проведені за переговорною процедурою з одним постачальником – луцький «Мотор» на даний час єдине в Україні підприємство, що має відповідні дозволи та сертифікати на проведення капітального ремонту визначених агрегатів.

Завод виконає ремонт насосів регуляторів НР-30КП, датчиків приведених обертів ДПО-30КП, регуляторів приводу постійних обертів РППО-30КП, відцентрових регуляторів ЦР-1-30К, регуляторів РНА-30К та циліндрів ЦНА-30К направляючого апарату, температурних датчиків ТД-30К, виконавчих механізмів ИМТ-3, паливомастильного радіатора 4845Т, диференційних сигналізаторів тиску ДСД-1,2, автоматів розвантаження насосу ГА 131М-3 та сигналізаторів обмерзання ДО-206 сер.2.

Нагадаємо, що 29 березня, ТОВ «Авіаремонтне підприємство «УРАРП» перемогло державний «Миколаївський авіаремонтний завод «НАРП» у тендері командування Повітряних Сил ЗСУ щодо проведення середніх ремонтів десяти двигунів Д-30КП-2 на суму майже 60 млн. грн.