В Очакові ввели в експлуатацію операційний центр ВМСУ збудований американцями

В Очакові ввели в експлуатацію операційний центр ВМСУ збудований американцями

В Очакові американські партнери звели та передали в експлуатацію будівлю оперативного центру ВМСУ, на завершальній стаді роботи на ремонтній базі для обслуговування катерів.

Проєкт з відбудові інфраструктури базування надводних сил ВМС ЗС України реалізують за сприяння Міністерства оборони США, посольства та відділу оборонного співробітництва.

— Збудовано дуже якісно на рівні об’єктів, що розташовані на військово-морських базах США, – поділився враженнями заступник начальника штабу ВМСУ з питань євроатлантичної інтеграції Андрій Риженко.

У планах американських військових також ремонт та підсилення пірса. Наступний проєкт після Очакова, який планують реалізувати американські військові інженери – будівництво гуртожитків для військовослужбовців ВМС ЗС України в Миколаєві.

В Очакові ввели в експлуатацію операційний центр ВМСУ збудований американцями В Очакові ввели в експлуатацію операційний центр ВМСУ збудований американцями В Очакові ввели в експлуатацію операційний центр ВМСУ збудований американцями В Очакові ввели в експлуатацію операційний центр ВМСУ збудований американцями В Очакові ввели в експлуатацію операційний центр ВМСУ збудований американцями В Очакові ввели в експлуатацію операційний центр ВМСУ збудований американцями


Читати також:США модернізують українські порти для американських військових кораблів


Використані джерела:
armyinform.com.ua