Бригада морської піхоти і ліцей отримали почесні імена

Бригада морської піхоти і ліцей отримали почесні імена

Президент Володимир Зеленський з нагоди Дня ВМС та з метою відновлення історичних традицій національного війська присвоїв почесні найменування військовим частинам.

Так, з метою увічнення пам'яті віце-адмірала Володимира Герасимовича Безкоровайного, ураховуючи його вагомий особистий внесок у розбудову Української держави, розвиток Військово-Морських Сил Збройних Сил України, його ім'я присвоєно Військово-морському ліцею, який надалі йменуватиметься – Військово-морський ліцей імені віце-адмірала Володимира Безкоровайного (указ №494/2019 від 5.07.2019).

36-а окрема бригада морської піхоти Командування морської піхоти ВМС ЗС України, отримала ім'я видатного військового діяча контр-адмірала Михайла Білинського й надалі йменуватиметься – 36 окрема бригада морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського (указ №495/2019 від 5.07.2019).

Під час церемонії командир бригади та начальник ліцею отримали від президента стрічки з почесними назвами на Бойовий Прапор.

Бригада морської піхоти і ліцей отримали почесні імена Бригада морської піхоти і ліцей отримали почесні імена фото: Міністерство оборони України