Виставка «Зброя та безпека 2019» з 8 по 11 жовтня у Києві

міжнародна виставка Зброя та безпека

8 - 11 жовтня у Києві відбудеться XVI Міжнародна спеціалізована виставка «Зброя та безпека», яка традиційно пройде у Міжнародному виставковому центрі на Броварському проспекті, 15.

Проведення виставки саме напередодні Дня захисника України матиме велике практичне та суспільне значення. Адже виставка є унікальним інструментом для поглиблення військової та військово-технічної співпраці з країнами-партнерами, посилення вітчизняного економічного потенціалу та об'єднання навколо ідеї побудови нової сильної України.

Виставка «Зброя та безпека» проводиться у форматі двох основних розділів:

  • озброєння та військова техніка для армії і правоохоронних органів
  • зброя для цивільного населення

міжнародна виставка Зброя та безпека міжнародна виставка Зброя та безпека міжнародна виставка Зброя та безпека міжнародна виставка Зброя та безпека

Армійська та правоохоронна частина експозиції матиме такі сегменти:

  • зброя та індивідуальне екіпірування солдата
  • техніка та озброєння сухопутних військ
  • озброєння й екіпірування правоохоронців
  • засоби прикордонного контролю
  • військова авіація
міжнародна виставка Зброя та безпека міжнародна виставка Зброя та безпека міжнародна виставка Зброя та безпека міжнародна виставка Зброя та безпека

У рамках цивільної частини традиційно буде представлений найрізноманітніший асортимент (у ціновому діапазоні і за кількістю всесвітньо відомих торгових марок) мисливської, спортивної, історичної та холодної зброї, товарів для полювання та активного відпочинку.

міжнародна виставка Зброя та безпека міжнародна виставка Зброя та безпека міжнародна виставка Зброя та безпека міжнародна виставка Зброя та безпека

У павільйонах й на відкритих майданчиках Міжнародного виставкового центру є можливість забезпечити демонстрацію натурних зразків великогабаритної військової техніки, а також надати найвищий рівень забудови експозицій, комфортні умови для роботи, прийому делегацій, проведення конференцій, переговорів, урочистих прийомів та інших виставкових заходів.

Як відвідати:

Місце проведення: м. Київ, Міжнародний виставковий центр,
Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна»
тел.: +38(044) 201-11-63, e-mail: zbroya@iec-expo.com.ua

Графік роботи виставки:

08-10 жовтня – з 10.00 до 18.00 (вхід до 17.30)
11 жовтня – з 10.00 до 16.00 (вхід до 15.30)

Вхід у всі павільйони для відвідувачів тільки по персональному іменному беджу, який друкується один раз і дійсний всі дні виставки. При кожному вході на експозицію в павільйонах потрібно пред'явити іменного беджа і паспорта (або іншого посвідчення особи).

Як отримати персональний іменний бедж відвідувача?

1. Купити онлайн – 60 грн в т.ч. ПДВ. Після заповнення анкети відвідувача на сайті і підтвердження оплати на вказану вами електронну адресу буде відправлений бедж відвідувача

2. Купити квиток у касах МВЦ – 80 грн в т.ч. ПДВ. Для отримання беджа відвідувача необхідно заповнити анкету відвідувача, віддати заповнену анкету (або візитну картку) і квиток співробітнику стенда реєстрації.

3. Отримати запрошення від учасника виставки. Запрошення від учасника виставки дійсне тільки один раз для однієї особи. Для отримання беджа відвідувача необхідно заповнити анкету відвідувача, віддати заповнену анкету (або візитну картку) і запрошення співробітнику стенда реєстрації.

4. Пред'явити службове посвідчення ЗСУ, НГУ, НПУ, СБУ, ДСНС тощо, учасників АТО, ООС, співробітників міністерств і відомств, пенсійне посвідчення, посвідчення особи з інвалідністю. Отримання беджа відвідувача при пред'явленні вищезазначених посвідчень безкоштовне. Необхідно заповнити анкету відвідувача, віддати співробітнику стенда реєстрації заповнену анкету (або візитну картку) і пред'явити посвідчення із переліку вище.

Відвідування з дітьми, групами школярів та студентів. Вхід відвідувачів віком до 16 років безкоштовний тільки в супроводі дорослих. Бедж відвідувача НЕ потрібен. З 16 років ‑ вхід на загальних підставах з оформленням іменного бейджа і пред'явленням посвідчення особи перед входом на експозицію.