MSPO 2019: «Інфоком» покаже безпілотного «Скорпіона»

роботизована безпілотна платформа Скорпіон

Українська компанія «Інфоком ЛТД» продемонструє на міжнародній виставці MSPO-2019, що проходитиме у Польщі, нову багатофункціональну безпілотну платформу «Скорпіон».

«Скорпіон» – роботизований безпілотний засіб вогневої підтримки та розвідки. Окрім військового призначення також може використовуватися у цивільній сфері, зокрема для гасіння пожеж. Найбільш ефективна система при застосуванні трьох та більше одиниць.

Система управління безпілотним наземним засобом (БпНЗ) побудована на базі SCADA SIEMENS WinCC OA, комунікаційний канал – WiFi 5 ГГц, відстань на якій забезпечується дистанційне управління – 1-2 км, в залежності від місцевості. Дальність виявлення цілей: оптичними засобами до 1000 м, тепловізійним каналом (опційно) – 1000 м. Виведення зображення, що надходить з БпНЗ може здійснюватися на екран комп'ютера, планшета, смартфона або окуляри типу «Smart Glass».

Нагадаємо, що запорізької інжинірингової компанії «Інфоком ЛТД» також розробила бойову роботизовану платформу «ЛАСКА» та у співпраці із ПрАТ «АвтоКрАЗ» продемонструвала автомобіль КрАЗ-Спартан, що обладнаний автопілотом.

роботизована безпілотна платформа Скорпіон роботизована безпілотна платформа Скорпіон роботизована безпілотна платформа Скорпіон роботизована безпілотна платформа Скорпіон роботизована безпілотна платформа Скорпіон

XXVII Міжнародна виставка оборонної промисловості MSPO-2019, проходитиме з 3 по 6 вересня 2019 року у Кельце. 7 вересня день відкритих дверей для всіх відвідувачів.