Виробник «Варти» збирає відгуки для вдосконалення машини

Варта

Директор та начальник сервісу ТОВ «Українська бронетехніка» відвідали військові частини в зоні проведення операції Об’єднаних сил для налагодження зворотнього зв'язку.

«Побачили нашу техніку під час експлуатації в реально складних умовах та отримали багато важливої інформації. В найближчий час ми впровадимо нові технології для удосконалення нашої техніки на основі отриманого зворотнього зв’язку. Працюємо далі», – написав у facebook директор підприємства Олександр Кузьма.

Також він зазначив, що зворотній зв’язок від водіїв, стрільців, десанту, командирів, які безпосередньо експлуатують нашу техніку, завжди в пріоритеті для компанії.

Ми - це лише люди, які здатні креслити, створювати та виробляти. Реальне бачення техніки, якою вона повинна бути, які функції виконувати, можуть дати лише військові, які її використовують під час виконання свого воєнного обов’язку та захисту нашої країни. Ми виконуємо функцію їх помічника, який здатний записати, впровадити та все реалізувати. І немає значення хто буде збирати цей зворотній зв’язок, будь то робітник, начальник сервісу, начальник виробництва чи безпосередньо директор.
Варта

Нагадаємо, що ТОВ «Українська бронетехніка» поставляє до ЗС України бронемашини «Варта» типу MRAP, які допущені до експлуатації у ЗСУ, а також поставляються поліції та Нацгвардії.

Читати також:«Українська бронетехніка» показала санітарно-евакуаційну версію бронеавтомобіля «Варта»

Вперше бронеавтомобіль «Варта», що розроблений на шасі МАЗ-5434, був представлений в 2015 році, як спеціальний автомобіль для поліції особливого призначення КОРД. В першій половині 2016 року, «Українська бронетехніка» представила оновлену версію бронеавтомобіля, із конструктивними змінами за досвідом експлуатації першої партії автомобілів.

Компанія також продемонструвала у 2017 році та передала для випробування Силам спеціальних операцій ЗС України і силовим відомствам броньований пікап «Варта-Новатор».

Читати також:Броньований пікап «Варта-Новатор»: тест-драйв НГУ та ССО ЗСУ - перспективи та недоліки (відео)