Український тур The USAFE Band 2019: у Києві 19 жовтня

Український тур The USAFE Band 2019

З 9 по 19 жовтня в Україні проходять виступи The USAFE Band, Оркестру військово-повітряних сил США в Європі, за участю Національного президентського оркестру.

Український тур The USAFE Band 2019 «Музика свободи» – це концертний тур і освітній проект, який охопив шість міс – Львів (09.10), Івано-Франківськ (11.10), Чернівці (12.10), Вінницю (14.10), Десну (16.10) та Київ (19.10). У кожному місті музичні посли зустрічаються з представниками української культури, проводять нові арт-колаборації та майстер-класи для юних музикантів.

Український тур The USAFE Band 2019

Зі сцени звучать знакові твори засновника The USAFE Band Гленна Міллера, Бінга Кросбі і Елвіса Преслі. Надихаючий американський джаз часів Другої світової війни і свінгові версії українських патріотичних пісень «Многая літа», «Червона калина», «Лента за лентою» – на глядачів чекає парад прем’єр. Міжнародний діалог підтримують Камерний оркестр Львівської національної опери і Київський камерний оркестр Національної філармонії України.

«Музика – універсальна форма спілкування, що допомагає створювати культурні зв’язки і будувати міцні партнерські стосунки. Справжня дружба завжди заснована на спільних ідеях, досвідах і цінностях. Ми виступаємо разом з Україною в ім’я цілісності, процвітання і миру в Європі. Присвячуючи свій візит до Дня захисника, ми вшановуємо всіх, хто віддав за свободу так багато», – вважає полковник Крістіна М. Мур Уррутіа, командир і диригент Оркестру ВПС США в Європі.

19 жовтня оркестр ВПС США виступить у Національній філармонії у Києві.

Вартість квитків - 100-600 грн. Більше про цю подію »»