Почесні прапори та мощі Варвари отримала ракетна бригада

Почесні прапори та мощі Варвари отримала ракетна бригада

Всі підрозділи 19-ї ракетної бригади «Свята Варвара» отримали почесні прапори і стрічки із зображенням святої Варвари, також бригаді передали частку від мощів святої великомучениці.

Про це повідомляє інформаційне агентство Міністерства оборони України АрміяInform.

Почесне найменування «Свята Варвара» бригаді присвоєно 6 грудня 2019 року. Сьогодні кожен із підрозділів бригади в урочистій обстановці отримав освячені почесні прапори. Ракетникам також передали частку від мощів святої великомучениці Варвари, які зберігаються у Володимирському соборі міста Києва.

Почесні прапори та мощі Варвари отримала ракетна бригада

– Це велика і значуща для нас подія. Церква небесна і земна – один живий організм. Сьогодні ми отримали частинку мощів великомучениці святої Варвари. Вони благословенні митрополитом Хмельницьким і Кам’янець-Подільським Антонієм. Свята великомучениця Варвара в усьому світі є покровителькою ракетних військ і артилерії. І ми молимося сьогодні до неї, аби вона заступилася за всіх наших військовослужбовців, за їхні сім’ї, родини і за Україну, – розповів капелан частини архімандрит Даниїл Тарнавський.

Почесні прапори та мощі Варвари отримала ракетна бригада Почесні прапори та мощі Варвари отримала ракетна бригада Почесні прапори та мощі Варвари отримала ракетна бригада Почесні прапори та мощі Варвари отримала ракетна бригада Почесні прапори та мощі Варвари отримала ракетна бригада Почесні прапори та мощі Варвари отримала ракетна бригада