Абромавичус видає планову роботу ЗіМ за свої досягнення

двигун 6ТД

У лютому харківське ДП «Завод ім. В.О. Малишева», що входить до складу Укроборонпрому, виготовило рекордну за останній період роботи кількість танкових двигунів – 10 одиниць.

Цей неймовірний прорив від 4-х двигунів у лютому 2019-го до 10-ті у лютому 2020-року, став можливий завдяки правильним управлінським рішенням, вважає очільник Державного концерну «Укроборонпром» Айварас Абромавичус.

Наприкінці минулого року за результатами відкритого конкурсу ми змінили керівництво заводу. У чіткій координації з Укроборонпромом нова команда запровадила ринкові підходи до організації виробничих процесів, контроль за кількістю та якістю продукції. У лютому ми побачили результати цих рішень – 10 нових танкових двигунів. Для порівняння, у лютому 2019 року ЗіМ випустив лише 4 таких двигуна. Наше завдання тепер – тримати темп виробництва і забезпечити безперебійне виконання контрактів для інозамовників в умовах національного карантину та зачинених кордонів

Також повідомляється, що в березні ЗіМ планує випуск ще 10 танкових двигунів в рамках контрактних зобов’язань. На заводі запевняють, що карантин поки суттєво не впливає на виконання плану І кварталу 2020 року і відвантаження замовнику відбувається без збоїв.

двигун 6ТД

Насправді постачання танкових двигунів 6ТД, в рамках довготривалого контракту з Пакистаном для оснащення танків Т-80УД и Al-Khalid, здійснювалось і без «правильних управлінських рішень» нового керівництва концерну. Ба більше – у березні 2019 року було поставлено 15 двигунів. Питання чи повідомлятиме Абромавичус про падіння виробництва у березні 20-го?

Декларації щодо експорту 9 двигунів 6ТД-1 459І.ТУ для танків Т-80УД:

двигунів 6ТД1459І для танків Т-80УД двигунів 6ТД1459І для танків Т-80УД

Декларації щодо експорту 6 двигунів 6ТД-2 459М.ТУ для танків Al-Khalid:

двигунів двигунів 6ТД-2 459М.ТУ для танків Al-Khalid двигунів двигунів 6ТД-2 459М.ТУ для танків Al-Khalid

Крім того, задовго до того як «нова команда запровадила ринкові підходи до організації виробничих процесів», у березні 2019 року, агрегатний завод, що є філією ЗіМ, отримав високопродуктивні верстати і координатно-вимірювальну машину, а червні 2019-го ще два сучасні токарно-фрезерні верстати.

Читати також:Україна купує гусениці для БМП у чеської Excalibur Army