Поліція на Донеччині виявила склади з тисячами боєприпасів

Поліція на Донеччини виявила склади з тисячами боєприпасів

Дві будівлі з озброєнням виявили на території колишнього дитячого табору у Волноваському районі – сотні гранат, десятки гранатометів, артснаряди, міни, автомати і понад 14 тис патронів.

Співробітники управління карного розшуку поліції Донецької області отримали оперативну інформацію про незаконне зберігання поблизу одного з селищ великої кількості зброї. Під час перевірки виявлено дві будівлі, триповерхову і двоповерхову, заповнені бойовими припасами.

Під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області вилучено: вогнемет «Шмель», 34 артилерійські міни і детонатори до них, 33 гранатомети, 45 гранат до гранатометів, 73 заряди до гранатометів, 8 протипіхотних мін, 6 протитанкових мін, 1682 великокаліберних снарядів калібром 14,5 і 30 мм, 367 гранат і 47 запалів до них, 14 173 патрони різних калібрів. Також серед вилученого - снайперська гвинтівка і автомати Калашникова, вже встановлено, що один з них було викрадено з військової частини під час анексії Криму в 2014 році.

Усе озброєння спрямовано на експертизу. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Поліція на Донеччини виявила склади з тисячами боєприпасів Поліція на Донеччини виявила склади з тисячами боєприпасів Поліція на Донеччини виявила склади з тисячами боєприпасів Поліція на Донеччини виявила склади з тисячами боєприпасів Поліція на Донеччини виявила склади з тисячами боєприпасів Поліція на Донеччини виявила склади з тисячами боєприпасів Поліція на Донеччини виявила склади з тисячами боєприпасів Поліція на Донеччини виявила склади з тисячами боєприпасів