У ЗСУ відкрили Школу протитанкової артилерії

У ЗСУ відкрили Школу протитанкової артилерії

Школа протитанкової артилерії розпочала свою роботу на базі 184-го навчального центру Національної академії сухопутних військ Збройних Сил України з 31 березня 2020 року.

Школу було сформовано на базі Школи підготовки фахівців протитанкових ракетних комплексів (ПТРК) – відтепер вона готуватиме курсантів для застосування всіх зразків протитанкового озброєння, якими оснащене вітчизняне військо, повідомляє пресслужба НАСВ.

Для підготовки у школі є всі необхідні зразки озброєння та військової техніки, а головне – сучасні інтерактивні тренажерні комплекси та висококваліфіковані досвідчені інструктори. Перші 20 курсантів уже розпочали на її базі фахову підготовку. Вишкіл кожного набору триватиме місяць та передбачатиме як надання теоретичних знань, так і практичних навичок, зокрема виконання бойових стрільб з озброєння, яке вони вивчатимуть.

У ЗСУ відкрили Школу протитанкової артилерії

Як зазначив виконувач обов’язків начальника школи майор Микола Ханас, за результатами навчання курсанти отримуватимуть сертифікати першого кваліфікаційного рівня, що дозволятиме їм не лише професійно виконувати свої обов’язки, а й буде підставою для отримання ними відповідних грошових надбавок.

У ЗСУ відкрили Школу протитанкової артилерії У ЗСУ відкрили Школу протитанкової артилерії У ЗСУ відкрили Школу протитанкової артилерії У ЗСУ відкрили Школу протитанкової артилерії