Морпіхи тренувалися захопленню узбережжя

Морпіхи тренувалися захопленню узбережжя

Морпіхи 137-го батальйону морської піхоти тренувалися на Одещині – десантувалися з моря та повітря, взяли під контроль ділянку узбережжя та забезпечили просування основних сил.

Про це повідомляє Інформагенція Міноборони «АрміяInform».

Зокрема, з судна «Шостка» Військово-Морських Сил ЗС України десантувалися три групи морських піхотинців зі штатним озброєнням. У той же час у декількох кілометрах від берега з двох гелікоптерів морської авіаційної бригади безпарашутним способом десантувалося ще два взводи. Налагодивши взаємодію між усіма групами, морські піхотинці знищили спостережний пост, підрозділи охорони артбатареї, а потім і саму артилерію умовного противника.

Морпіхи тренувалися захопленню узбережжя

Під час практичних дій до підрозділів надходили різноманітні ввідні від керівництва навчань. Тому виконання поставленого завдання для морпіхів не було легкою прогулянкою.

Наприклад, на шляху одного з підрозділів виявилася замінована місцевість, а одне з відділень потрапило в засідку. Тож командири мали реагувати на швидку зміну обстановки та ухвалювати рішення, щоб вийти із ситуації без втрат та максимально ефективно виконати завдання.

Морпіхи тренувалися захопленню узбережжя Морпіхи тренувалися захопленню узбережжя Морпіхи тренувалися захопленню узбережжя Морпіхи тренувалися захопленню узбережжя Морпіхи тренувалися захопленню узбережжя Морпіхи тренувалися захопленню узбережжя Морпіхи тренувалися захопленню узбережжя