Відбір на курси спецпризначенців перенесено через карантин

Відбір на курси спецпризначенців

У зв’язку з карантинними заходами спричиненими пандемією коронавірусу COVID-19 в Україні, початок Кваліфікаційного курсу Сил спеціальних операцій перенесено на 6 липня 2020 року. Пропонуємо використати цей час на підготовку за програмою, розробленою в ССО США.

Про це повідомляє Командування Сил спеціальних операцій ЗС України.

Водночас повідомляється, що реєстрація кандидатів на XI Кваліфікаційний курс ССпО продовжується. Нагадаємо, що вимоги відбору на курс спецпризначенців надзвичайно високі, готуватись рекомендують щонайменше п'ять тижнів за спеціальною програмою.

Подати заявку »»

З будь-яких питань щодо курсу звертайтесь за телефонами: (093) 440-31-38, (094)-440-31-38

Відбір на курси спецпризначенців

Тіло має пройти три етапи: зміцнення, вдосконалення та витримка.

1 етап

Триває близько 2-ох тижнів — період подолання болю та відновлення тіла.

2 етап

Більш ефективне функціонування тіла та досягнення максимального рівня продуктивності.

3 етап

Підтримка фізичної підготовленості. Необхідно продовжувати робити вправи з тією ж інтенсивністю для підтримання досягнутого рівня.

Фізичні вправи

Фізичні вправи повинні виконуватись не менше 4-ох разів на тиждень; тренуйтесь з великим навантаженням один день, зменшуйте навантаження на другий. Концепція великих і малих навантажень дає можливість максимально завантажити як групи м’язів так і кардіо систему, та запобігти травмуванню і застою в програмі.

Наприклад: понеділок, середа, п’ятниця — важкі тренування (перевантаження м’язів), неділя, вівторок, четвер – легкі тренування, субота використовується для тривалих тренувань. «Легкі» дні мають використовуватись, щоб практикувати плавання й працювати на загальною фізичною підготовленістю: спринти, підтягування, віджимання, та особливо розтягування.

Переконайтеся, що ви споживаєте більше води в дні тренувань. Перед кожним тренуванням, 10-15 хвилин необхідно виконувати вправи на розігрів.