Таран Vs Загороднюк: Міністр оборони звинуватив попередника в присвоєнні чужих здобутків

Таран Vs Загороднюк: Міністр оборони звинуватив попередника в присвоєнні чужих здобутків

Прессекретарка міністра оборони зробила заяву що реальні здобутки попереднього міністра та ліквідованого Проєктного офісу реформ за останні півроку не відповідають їх заявам.

Далі пряма мова.

Міністр оборони України інституціоналізував функцію реформи оборонного відомства у новий Директорат оборонної політики, на який покладено вирішення питань реформування на стратегічному рівні. Директорат буде укомплектований державними службовцями з відповідними повноваженнями.

Представники Проєктного офісу реформ, діяльність якого припинено одночасно зі створенням Директорату оборонної політики, можуть працювати у новому Директораті, взявши участь у конкурсах на посади державної служби. Натомість, представники офісу почали активно створювати інформаційні приводи у медіа-полі країни.

Ми вдячні їм за можливість комунікувати з цієї теми і доносити до громадян інформацію про реальне становище з реформуванням оборонного відомства. Більше того, не без допомоги Проєктного офісу у нас виникла можливість розгорнути широке обговорення у суспільстві питань реформування і в рамках даного дискурсу ми готові спілкуватись на підставі професійного підходу до оцінки стратегічно важливого напрямку діяльності в Міноборони.

Почнемо з того, що в одному з українських видань минулого місяця було опубліковано матеріали про начебто «заслуги» Проєктного офісу та їх очільника впродовж 6 місяців його перебування в Міністерстві. На скільки це не відповідає дійсності, пропонуємо вам пересвідчитись на представлених слайдах із порівнянням неправдивих тверджень з інформацію про реальний стан речей.

Читати також:Міністр оборони Андрій Таран ліквідував Офіс реформ

Запрошуємо експертів та представників ЗМІ ознайомитись із запропонованим матеріалом для професійної оцінки стану реформування оборонного відомства.

Таран Vs Загороднюк: Міністр оборони звинуватив попередника в присвоєнні чужих здобутківТаран Vs Загороднюк: Міністр оборони звинуватив попередника в присвоєнні чужих здобутків Таран Vs Загороднюк: Міністр оборони звинуватив попередника в присвоєнні чужих здобутків Таран Vs Загороднюк: Міністр оборони звинуватив попередника в присвоєнні чужих здобутків Таран Vs Загороднюк: Міністр оборони звинуватив попередника в присвоєнні чужих здобутків Таран Vs Загороднюк: Міністр оборони звинуватив попередника в присвоєнні чужих здобутків Таран Vs Загороднюк: Міністр оборони звинуватив попередника в присвоєнні чужих здобутків Таран Vs Загороднюк: Міністр оборони звинуватив попередника в присвоєнні чужих здобутків Таран Vs Загороднюк: Міністр оборони звинуватив попередника в присвоєнні чужих здобутків Таран Vs Загороднюк: Міністр оборони звинуватив попередника в присвоєнні чужих здобутків Таран Vs Загороднюк: Міністр оборони звинуватив попередника в присвоєнні чужих здобутків Таран Vs Загороднюк: Міністр оборони звинуватив попередника в присвоєнні чужих здобутків Таран Vs Загороднюк: Міністр оборони звинуватив попередника в присвоєнні чужих здобутків Таран Vs Загороднюк: Міністр оборони звинуватив попередника в присвоєнні чужих здобутків Таран Vs Загороднюк: Міністр оборони звинуватив попередника в присвоєнні чужих здобутків Таран Vs Загороднюк: Міністр оборони звинуватив попередника в присвоєнні чужих здобутків