Президентський полк отримав партію модернізованих БРДМ

Президентський полк отримав партію модернізованих БРДМ

Миколаївський бронетанковий завод передав Міноборони п'ять капітально відновлених броньованих розвідувальних дозорних машин БРДМ-2Л1 з покращеними характеристиками.

Чергова партія техніки, відновлена фахівцями МБТЗ в рамках державного оборонного замовлення 2020 року. Бронемашини пройшли військову прийомку та відбули у розпорядження Окремого президентського полку, повідомила пресслужба ДК «Укроборонпром».

У ході капітального ремонту було покращено тактико-технічні характеристики базової машини БРДМ-2. Зокрема, встановлено новітні засоби навігації та зв’язку, тепловізійну систему нічного керування; змінено розташування особового складу та покращено ергономіку машини за рахунок бокових люків із посиленим бронюванням, що пришвидшує десантування екіпажу та спрощує експлуатацію техніки, розповідає директор підприємства.

Президентський полк отримав партію модернізованих БРДМ

«У 2020 році Мколаївський бронетанковий запрацював з новою якістю. За перший квартал цього року на підприємстві виготовлено та відремонтовано продукції на 31,5 млн грн, що майже вдвічі більше за аналогічний період минулого року», – розповів Ігор Фоменко, заступник гендиректора концерну з виробництва.

Нагадаємо, що в середині квітня миколаївський завод відвантажив перші вісім бронемашин БРДМ-2Л1 у рамках цьогорічного державного оборонного замовлення.

Президентський полк отримав партію модернізованих БРДМ Президентський полк отримав партію модернізованих БРДМ