Київський бронетанковий завод передав ЗСУ партію БТР-80

Київський бронетанковий завод передав ЗСУ партію  БТР-80

Київський бронетанковий завод із запізненням на пів року передав українським військовим 9 бронетранспортерів БТР-80, відремонтованих в рамках державного оборонного замовлення.

Про це повідомляє пресслужба державного концерну «Укроборонпром».

«Сьогодні ми передаємо нашим захисникам останню партію відремонтованих бронетранспортерів БТР-80. Роботи довелося закінчувати в особливому режимі карантину, але усі наші зобов’язання в рамках державного оборонного замовлення 2019 року тепер виконано», — повідомив директор КБТЗ Володимир Синявський.

Усі бронемашини пройшли плановий регламентований ремонт, отримали нові сучасні засоби зв’язку та навігації, а також нові 29-дюймові покришки українського виробництва.

«Підприємство мало завершити контракт восени минулого року, але через затримки у фінансуванні державних гарантій та додатковий обсяг робіт, який було виявлено вже після поглибленого дефектування, виконання робіт було затримано. Після зміни керівництва КБТЗ та призначення на посаду в.о. директора Володимира Синявського наприкінці минулого року відновилися ритмічні роботи в рамках контракту», — зазначив заступник генерального директора Укроборонпрому з виробництва Ігор Фоменко.

Київський бронетанковий завод передав ЗСУ партію  БТР-80