США подарували Словенії медичні Humvee

США подарували Словенії медичні Humvee

Уряд Сполучених штатів Америки передав, в якості допомоги, чотири високомобільні санітарні машини HMMWV M997 (або Humvee) для польових медиків Словенського війська.

Чотири військові машини швидкої медичної допомоги, а також додаткову п'яту, придбану Міністерством оборони Словенії, 22 квітня у порту Копра зустріли посол США в Словенії Лінда Бланшард та міністр оборони Республіки Словенія Матей Тонін, повідомляє Defense Post.

«Поставка відображає прихильність США до партнерства зі Словенією як надійного союзника, відданого досягненню цілей сил НАТО та забезпеченню можливостей Альянсу для підтримання безпеки і стабільності в регіоні та у всьому світі», – йдеться у заяві поширеній Посольством США в Словенії.

Нагадаємо, що протягом 2016-2019 років, 60 медичних HMMWV було передано Україні.

США подарували Словенії медичні Humvee США подарували Словенії медичні Humvee США подарували Словенії медичні Humvee США подарували Словенії медичні HumveeСША подарували Словенії медичні Humvee США подарували Словенії медичні Humvee США подарували Словенії медичні Humvee США подарували Словенії медичні Humvee