Ліга оборонних підприємств прийняла нових членів

Завод спеціального обладнання

Ліга оборонних підприємств України, яка є недержавним об'єднанням національних приватних виробників озброєння і військової техніки, прийняла до свого складу два нових підприємства, а також переобрала на новий термін голову правління.

Повідомляється, що Головою правління переобрано Генерального директора ПрАТ «Науково-виробниче об'єднання «Практика» (НВО «Практика») Олега Висоцького.

В якості асоційованих членів до Ліги було прийнято приватні підприємства ТОВ «Юніон Солушен Секюрити-Інтегратор» (USSI) та ТОВ «Завод спеціального обладнання».

Компанія USSI, розташована у Івано-Франківську, здійснює розроблення та впровадженням рішень з побудови комплексних систем безпеки, завдяки інтеграції систем відеоспостереження та відео аналітики, охоронно-пожежної сигналізації та контролю доступу, систем охорони периметру та автоматизації управління процесами шляхом створення центрів спостереження, аналітичної обробки та збереження даних, ситуаційних центрів. В основі рішень компанії закладено програмно апаратний комплекс INNI власної розробки та виробництва.

ТОВ «Завод спеціального обладнання» (село Іркліїв Чорнобаївського району Черкаської області) створено в 2015 році, діє на виробничій базі колишнього ВАТ «Іркліївський РТП». Підприємство спеціалізується на виробництві кузовів для автотранспортних засобів, причепів і напівпричепів, виробництві машин і устатковання для добувної промисловості та будівництва, виробництві підіймального та вантажно-розвантажувального устатковання

Громадська спілка «Ліга оборонних підприємств України» була створена наприкінці 2016 року для захисту інтересів приватного ОПК в Україні та представлення підприємств-членів Ліги, які охоплюють різноманітні сфери оборонного виробництва.