ЗіМ придбав нові оброблювальні центри з ЧПК

ЗіМ придбав нові оброблювальні центри з ЧПК

ДП «Завод імені В.О.Малишева», що входить до складу ДК «Укроборонпром», придбало три оброблювальні центри виробництва південнокорейської компанії Hwacheon Machinery Tool Co., Ltd з японською системою ЧПК Fanuc серії 0i.

Про це повідомляє вебпортал публічних закупівель.

Зокрема придбано вертикально-фрезерний 5-ти осьовий оброблювальний центр D2-5AX за 8,1 млн грн (тут і далі з ПДВ), токарно-фрезерний оброблювальний центр CUTEX-180AL YSMC за 7,02 млн грн та токарно-фрезерний оброблювальний центр Hi-Tech 230 BL YSML за 13,8 млн грн. Загальна вартість угоди склала 28,92 млн грн. Угодою передбачено 80% авансу.

Серед іншого верстати комплектуються повними комплектом інструменту, необхідного для експлуатації та обслуговування, витратними матеріалами та рідинами для роботи протягом перших трьох років, додатковими блоками, інструментом, оснащенням тощо. Крім того договором передбачено виготовлення спеціального оснащення для закріплення деталей для ряду чистових операцій, коли неможливо використовувати стандартне оснащення; постачання комплекту промислової меблі виробництва Hoffmann (Німеччина); комплекту універсального вимірювального інструменту також виробництва Hoffmann; та навчання персоналу.

Обладнання має бути виготовлено не раніше 2020 року. Гарантійний строк – три роки після монтажу і пусконалагодження обладнання.

Верстати постачатиме переможець торгів – ПрАТ «Дніпропетровський інженерно-техничний центр «Контакт», що надало кращу фінансову пропозицію, іншим учасником тендеру було ТОВ «Імперія металів», яке пропонувало обладнання виробництва компанії Quaser Machine Tools, Inc. (Тайвань) з ЧПК Heidenhain та Siemens (Німеччина).

Дата поставки обладнання – до 10 грудня 2020 року.

Читати також:Триває оновлення та технічне переоснащення ЗіМ