Донецьким ВСПшниками подарували інноваційний кросовер

Донецьким ВСПшниками подарували кросовер

Донецький зональний відділ Військової служби правопорядку отримав від обласної державної адміністрації кросовер Peugeot 2008 зі стильним дизайном та інноваційним оснащенням.

Урочиста церемонія передачі автівки Peugeot 2008 PureTech Active відбулась 18 листопада, у рамках реалізації Програми економічного і соціального розвитку Донецької області на 2020 рік. Інноваційний кросовер, що був виготовлений у 2020 році, було придбано за кошти обласного бюджету та додатково обладнано устаткуванням спеціального призначення.

Ключі від автомобіля особовому складу Відділення військової інспекції безпеки дорожнього руху (ВІБДР) Донецького ЗВ ВСП, вручили заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін та директор департаменту з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Ігор Бойко.

Донецьким ВСПшниками подарували кросовер

Начальник Донецького ЗВ ВСП полковник Дмитро Місюк подякував представникам адміністрації за підтримку: «Сьогодні ви зробили вагомий внесок в підвищення боєздатності відділу. Безпека громадян та підтримання правопорядку серед військовослужбовців Збройних Сил України для нас пріоритетне завдання».

Кросовер PEUGEOT 2008 комплектується двигунами високої потужності: 1,2 PureTech 155 к.с. або 1,5 BlueHDi 130 к.с., 8-АКПП серії ЕАТ8 та системою Grip Control для допомоги на бездоріжжі. Окремо варто відзначити салон кросовера, який вперше продемонстрував світові нову фірмову концепцію i-Cockpit 3D з голографічним дисплеєм.

Донецьким ВСПшниками подарували кросовер Донецьким ВСПшниками подарували кросовер Донецьким ВСПшниками подарували кросовер

Peugeot 2008 претендує на титул «Кросовер року» у Всеукраїнській акції «Авто року в Україні 2021».